Sunday, September 29, 2013

Finally got my Le Creuset.. (it's on my wish lists!)

Dah lama sebenarnya saya impikan untuk miliki set memasak Le Creuset. Selama ni berharap supaya ada orang belikan. Tapi nampaknya takde orang belikan. Santa Claus pun tak datang untuk hadiahkan Le Creuset masa krismas :P

Justeru, kenalah beli sendiri. Happy sangat masa set ni sampai. Harap-harap nanti ada rezeki untuk lengkapkan set. 



Mini cocotes ni datang dengan buku resepi. 



Saya nak kumpul Cherry Le Creuset.



Tapi wish lists saya masih ada banyak lagi... beg, kasut, vacation, set pinggan bla bla bla bla... :) 



Sentiasa berharap ada orang hadiahkan etc etc.. Hmmm... kalau tak, kenalah beli sendiri.



Sekian.

2 comments:

noor shahila said...

saya pun berminat betul dgn set le creuset ni. bole sy tau sis beli kat mane? online ke?

weezana said...

maaf shila, lambat reply. boleh tengok di blog ni:

http://us-zshoppe.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...