Sunday, July 29, 2012

Makan Sate Ayam (Catatan Ramadhan 2012)



Entry ni saya memang terlambat post. Sebabnya, saya sungguh penat dan takde masa semalam. Lagipun takde apa yang menarik sangat pun. Kami cuma berbuka puasa pada Ramadhan ke-7 ini dengan makan sate. Dan pastinya, bukan saya yang menyucuk serta membakar sate-sate tersebut.

Kat rumah ni Hasya yang paling suka makan sate. Bukan sahaja sate, timun sate tu pun jadi favorite dia. Kali ini tak beli nasi impit sebabnya memang dah habis kat kedai tempat kami beli sate ni.



Siapa jelah tak suka makan sate kan? Kesian orang yang pakai susuk, kena pantang makan sate.

FYI, ini entry paling pendek dalam sejarah blog ini.

Sekian.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...