Wednesday, January 13, 2016

Balang Cinta dah ada Front & Back Cover....

Assalamualaikum...



Sebenarnya memang tak tahu nak ungkap perasaan sewaktu tengok front & back cover my first novel ni. Yang paling terasa... Happy sangat! 

Front cover novel memang cantik dan cute. Lukisan balang yang nampak sweet dan romantik. Warna latar pink memang sangat-sangat sweeettttt.....

Back cover ada sinopsis dan sedikit pengenalan novel. Terima kasih banyak-banyak editor Jemari Seni especially Cik Habib yang menulis kata-kata yang sangat tersusun, catchy dan sweet.

Akhir kata, novel Balang Cinta akan menemui semua pembaca penghujung Januari 2016. Boleh jenguk untuk pembelian di Blog Jemari Seni atau FB Jemari Seni.

p.s.: Mood - Sangat-sangat teruja.... 

Sekian.

2 comments:

nurulhaiza said...

ok... dh baca online bab yg awal....
hahahahaa... mcm kena pegi cari dan hbskan je cerita ni.

congrats kak.. nnt dh beli, nurul nk autograph ye. :)

weezana said...

Tqvm nurul <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...