Monday, January 19, 2015

Her 8th Birthday... (Cik Hasya Irdina)

Assalamualaikum. 

Hasya Irdina dah 8 tahun hari ni. Kami belikan dua slices kek sahaja & pizza untuk makan malam. 



Tapi sebenarnya kami dah buat early celebration. Oleh kerana hari jadi Hasya jatuh pada hari isnin, jadi kami celebrate sedikit awal iaitu hari Sabtu kelmarin. 

Seperti biasa, kami celebrate dalam keluarga kecil kami je. Atas permintaan Hasya, kami ke Haagen Dazs. Kata Hasya, dia nak sangat makan fondue.


birthday girl dengan fondue


Pada mulanya ingat nak ke Sunway Pyramid. Tapi, teringat pula yang kami tak bawa Hasya dan Khayra jalan-jalan masa cuti sekolah yang lepas. Almaklum, ada baby kecik. Jadi, kami ubah plan. Bawa dorang ke KLCC. Dan untuk memastikan Hasya dan Khayra dapat meriang-riakan diri, kami terpaksa tinggal Rizqy. Tak mengapalah, tunggu Rizqy boleh makan, barulah Mr. Baby tu tak kena tinggal.   



Syok juga makan fondue. Semua orang excited. 



English Breakfast Tea

Choc Brownies


Sebenarnya Haagen Dazs ni ada banyak produk. Ada pilihan-pilihan ice-cream yang lazat dan kek aiskrim yang awesome. 

aiskrim

kek aiskrim

aiskrim yang dah dipek


Selepas ke Haagen Dazs, kami beri Hasya surprise. Bukan surprise berupa barang/item tetapi sesuatu yang menyeronokkan budak-budak. Apakah surprisenya? Jeng..Jeng..Jeng..

Tunggu entry yang berikutnya:)

2 comments:

iryanty ahamad said...

selamat ulang tahun hasya....semoga mnjadi anak yang solehah..amin...

sedapnya makan buah dengan coklat

weezana said...

terima kasih iryanty.. sekali-sekala pekena fondue memang best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...