Saturday, October 20, 2012

Picnic untuk Besday Girl @Sunway Lagoon.. Part II

Sambungan dari  Part I.
 
Oleh kerana budak-budak memang dah tak sabar nak ke Water Park, jadi kami pun menuju ke taman air pula. Sebelum tu kena salin baju dulu.
 
Cik Hasya dan Khayra sudah bersedia untuk terjun kolam
 
 
Besar waterpark Sunway ni. Ada beberapa kolam untuk mandi.
 
Mali Cove

Kolam dewasa bersebelahan kolam budak2
 
 
Kolam permainan kanak-kanak pun ada. Ini yang tensionnya sebab Hasya asyik nak main kat sini je.
 
Kolam kanak-kanak ada gelongsor air

Hasya yang excited
 
 
Selepas puas Hasya mandi-manda di kolam kanak-kanak, barulah kami ada peluang pergi ke kolam yang besar sedikit. Kolam ni tak dalam sesuai untuk semua peringkat umur.
 
Khayra & Mama

Hasya

Mr. Hubby
 
 
Teruja tunggu air jatuh kat kepala haha.
 

bertempiaran lari
 
 
 
Di Sunway Lagoon ni pun ada man-made pantai berpasir. Tak lama kami kat sini, tak berapa best sebab berpasir hehehe...
 
Pantai berpasir

 

 
 
Mandi-manda dan posing2.
 


 
 
Kalau suka extreme game, leh juga main beberapa permainan yang disediakan.
 
 
 
Ada beberapa pilihan makanan untuk menjamu selera.
 
Mamak Style

Kat sini macam2 ada

Pilihan hati

Coming soon

Marry Brown untuk lunch
 
 
 
Akhir kata, seronok macam mana pun, pastikan anak anda dalam pemerhatian anda.
 
 
 
Dan kami bawa pulang gambar untuk kenang-kenangan. Kami akan datang lagi ke Sunway Lagoon :)
 
tak beli pun

beli yang ni:)
 
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...