Wednesday, May 30, 2012

Assam Boi & Passion Mint Fizz... Mocktails yang awesome!

Jarang sekali saya nak terpikat dengan minuman. Tapi, minuman baru di Pizza Hut ni memang awesome! Saya dah cuba Assam Boi Fizz dan Passion Mint Fizz, kedua-duanya memang sedap sangat. 

Passion Mint Fizz


Assam Boi Fizz

Menariknya juga, harga yang ditawarkan tidaklah setinggi minuman-minuman setara dengannya di restoran makanan keluarga yang lain. Malah kuantitinya juga banyak dan boleh menghilangkan dahaga. Rasa masam, manis yang seimbang memang membuka selera. kepada peminat 7Up, memang patut cuba kerana minuman ini menggunakan 7Up yang dipertingkatkan kesedapan rasanya.

Nampaknya anda juga tidak perlu makan Pizza sekiranya memilih untuk makan tengah hari atau makan malam di Pizza Hut. Restoran keluarga ini menawarkan banyak pilihan menu-menu baru yang berasaskan makanan bukan pizza. Maka kali ini saya mencuba Lime Pepper Chicken Chop. Menu pilihan saya ini adalah ayam panggang yang dihidangkan bersama sos krim bawang. 

Lime Pepper Chicken Chop


Mr. Hubby pula cuba Cheese Baked Meatballs dengan sos Carbonara. Memang sangat berkeju.Walau bagaimanapun, Hasya pilih untuk makan Pizza dan minuman coklat. 


Khayra, sebab belum ada gigi, kena tido jelah jawabnya. zzzzzzz... Sekian.

sleeping beauty

2 comments:

MaMa sYahMi said...

alololo..cian yer si kecik khyra tak dpt makan..comel dorang..:)

weezana said...

tunggu dia ada gigi, baru boleh join :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...