Sunday, February 26, 2012

Eat, Relax & Love... Teluk Dalam Resort, Pangkor Island (Part II)

Untuk Eat, Relax & Love (Part I) klik sini.Hari ke-2, kami meneruskan percutian dengan menjamu selera di Sekampung Cafe. Ada pelbagai pilihan untuk dinikmati. Pilihan saya, Nasi Goreng Kampung, Sosej pedas, chicken slices dan french toast. Pinggan seterusnya pula, saya makan Char Kuay Teow dengan 2 potong kek.

Selesai bersarapan, kami ke pantai lagi untuk menikmati keindahan pantai pada waktu pagi. Tambahan pula, paras air surut membolehkan kami berjalan-jalan di sepanjang persisiran pantai.


Pada sebelah petang pula, kami habiskan masa di kolam renang. Inilah aktiviti yang paling digemari oleh budak-budak yang menyebabkan ibu bapa juga terpaksa mandi di kolam kanak-kanak.
Makan malam pastinya menjanjikan sesuatu yang terbaik untuk dinikmati. Ada pelbagai pilihan BBQ. Menu untuk makan malam nampaknya digabungkan antara Timur dan Barat.Lamb Chop & Spaghetti

Pagi hari terakhir, Sekampung Cafe menghidangkan Nasi Lemak sebagai menu makan pagi.Akhir kata, kami meninggalkan Teluk Dalam dengan berjaya mencapai matlamat iaitu "Eat, Relax & Love"... :)

Semoga bertemu lagi!

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...