Friday, April 29, 2011

Jam Omega Anwar


Meskipun tajuk entry ni berbaur politik, tapi sebenarnya tidak... Saya tidak mahu mempolitikkan blog saya ini memandangkan saya malas nak layan politik tanahair yang banyak sangat fitnah memfitnah.. Bukannya apa, takut terfitnah orang.

Saya tidak mahu mengulas tentang video seks yang dikaitkan dengan ketua pembangkang ini. Entry ini ditulis sekadar untuk berkongsi tentang Jam Omega Anwar Ibrahim. Mari kita cerita-cerita tentang jam yang sangat popular di dada-dada akhbar ini.

FAKTA JAM OMEGA ANWAR IBRAHIM...

Jam tersebut dihadiahkan oleh rakannya dalam Kerajaan Arab Saudi (ada yang kata daripada Raja Arab Saudi) semasa DSAI menjadi TPM. Jam tersebut direka khas untuk DSAI (hadiah istimewa) dan ada nombor sirinya sendiri (8 digit serial number). Jam ini juga ada lambang Kerajaan Arab Saudi (Saudi Arabia Royal Crest).

Jam tangan ini tidak boleh kita beli di kedai-kedai kerana jam ini direka khas. Jam ini dibuat daripada emas tulen.

MARI BERFIKIR:

1. Adakah Datuk Eskay mencuri jam tangan DSAI?
 
2. Adakah DSAI tertinggal jam berkenaan?

3. Where is the Omega watch?

4. Akan wujudkah 2 jam Omega yang seiras (satu ori, satu made in China)?

5. Mengapa sukar DSAI menunjukkan jam Omega yang ori?

6. Kalau DSAI takde jam tu, kenapa tak report polis cakap yg jam tu hilang? Ce citer.. ce citer....


KESIMPULAN SAYA:
1. Kalau Datuk Eskay curi jam tu, sepatutnya DSAI cakap je lah jam tu hilang.
2. Kalau DSAI tak tau jam tu kat mana, jugak cakap je la hilang gak pastu wat report polis.
3. Kalau jam tu takde kat DSAI, cakap jelah hilang.. (kot UMNO ke curik) Kalau ngaku ada, tapi takde nanti kantoi ... huh.. politik.... politik.... politik...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...